Bye bye frustratie! Maar hoe dan?

De impact van het veranderd beweeggedrag van kinderen in de afgelopen 12 jaar is zeer groot. We verhogen en vervroegen de leervragen. En de kennis verdwijnt over rijping bij kinderen. Dit leidt tot een explosie aan ondersteuningsbehoeften (in de afgelopen 10 jaar is deze vrijwel verdrievoudigd!).

Ben jij als leerkracht soms al moe voordat de dag start? En heb je soms/regelmatig moeite met het begrijpen van kinderen? Vallen een aantal kinderen volgens jou buiten de boot? Kinderen die het lastig vinden om aan te haken? Heb je conflicten of moeilijke gesprekken met ouders? Ben je soms/regelmatig even kwijt waar je het voor doet?

Als je jezelf in één of meer van bovenstaande uitspraken herkent, dan past het trainingsprogramma van Positief Onderwijs Nederland bij jou!


Na het volgen van dit programma heb je:

✅ Minder gefrustreerde kinderen in de klas (en jijzelf ook meegenomen 😉).

✅ De tools in handen om samen met je collega’s passend onderwijs écht passend te laten zijn!

✅ Concrete handvatten om echt aan te sluiten bij het niveau van het kind.

✅ Een andere kijk op kinderen, door anders te kijken, te denken en te durven doen.

✅ Meer passie om les te geven vanuit rust en plezier.

Bij de ontwikkeling van dit programma hebben we regelmatig contact gehad met de onderwijsinspectie wat maakt dat het programma ‘inspectieproof’ is.  

Introductieworkshop
Wil je eerst eens kennis maken met ons? Dat kan! We komen graag een introductieworkshop geven over Positief Onderwijs. In twee uur tijd nemen we je interactief mee in het geheim achter Positief Onderwijs. Interesse? Mail dan naar judith@positiefonderwijsnederland.nl voor meer informatie over het boeken van deze introductieworkshop.

Inspiratie nodig voor de studiedagen 2020/2021?
Bekijk ons gehele trainingsaanbod hier.